UPDATE

hejsan,när jag ändå sitter vid en dator tänkte jag göra ett snabbt inlägg. under tiden som har gått har jag köpt en iPhone 5,men dock aktiveras den på torsdag. har varit på cup och blivit brunare,lite iaf. haha,sen har jag gjort mitt sista prov osv. har shoppat med mamma och beställt lite kläder. 
nu ska jag sätta på oth eller någon annan bra serie,så hörs vi när vi hörs!!

#97

- Jag har haft många fina år i HV71 där höjdpunkterna varit två SM-guld. De senaste åren har jag inte riktigt fått det utrymmet jag vill ha och jag känner att jag har mer att ge. Därför är den här uppgörelsen mellan HV71 och Luleå Hockey bra för mig personligen. Jag vill tacka alla HV-fans för det fina stödet jag fått genom åren, säger Per Ledin.

Per Ledin har spelat fem säsonger i HV71. Under sin första säsong var han med och vann SM-guld 07/08. Därefter spelade han en säsong i Colorado Avalanche organisation. Ledin återvände till HV71 09/10 och vann då sitt andra SM-guld med klubben. Totalt har det, i HV71, blivit 243 elitseriematcher och 101 poäng samt 44 slutspelsmatcher och 11 slutspelspoäng.

#97 ♥

goodbye my lovers,goodbye my friend

fan de känns verkligen jobbigt att jag ska lämna in datorn OCH lämna bloggen. men jag kommer försöka slänga in inlägg från våran gamla dator,men det blir tråkiga inlägg med gamla bilder. bloggar från mobilen när jag har ork också. fan,detta suger juuu. har tre bloggar,ni vet om en;-) skriver ALLA mina känslor på en och lägger ut bilder på en. nu kommer jag inte kunna skriva av mig när jag vill pga att jag inte har nån jävla dator.. ni slipper iaf mina justin inlägg,ni har redan tröttnat på dom haha. men jag kommer tillbaka efter sommarlovet,hoppas jag.
ha en jävla bra sommar,för de ska jag ha!!!