no money on my mind

idag hade jag muntliga nationella i svenskan och det gick bättre än jag trodde,typ de bästa jag gjort munligt - dock inte innehållet haha:)) åkte till frissan sen och klippde mig och färgade håret,syns inte på bilder hur de blev men färgade iaf 3 olika färger så blev lite mörkare blond. precis som jag ville ha de,nu slipper jag bleka mitt hår! gymmade ett pass med linn efter och fy va jobbigt de var. har iaf duschat nu och tagit bort alla kläder från golvet,ska försöka sova om ca 1-2timmar eftersom jag ej vill vara vaken klockan 12 haha:) men vi får se hur de går,puss

the best days of my life

förlåt så himla mycket men orkar absolut inte blogga,har ingen inspo eller något alls. har nationella muntligt i svenska imorgon så har skrivit på talet som inte ens är bra,märker väl hur de går imorgon. hatar att prata inför folk så gissa hur nervös jag kommer vara:)) ska iaf klippa och färga håret efter skolan och sedan gymma med linn,de enda bra med morgondagen. och på tisdag fyller jag ju år!! wihoooo,men vi hörs:))
haha 2012

zach sobiech

 
 
 
har ni inte sett denna så måste ni se den,ni kommer säkert gråta en aning för att det är så fint. jag grät iaf som ett jävla as. uschsuschusch för cancer.