last summerbreak

juni hände det inte så mycket egentligen,fester,umgicks med bästa vännerna och sånt. höjdpunkten var såklart bråvalla!! detta året var det sämre artister,men hade det roligare på campingen i år. fyfaan allt var verkligen såååå bra och ville verkligen tillbaka direkt jag satt mig i bilen påväg hem.
juli månad bestod av jobb och fester,den 16 åkte jag till magaluf med sophie och jennifer och hade det riktigt jävla kul!! vill verkligen tillbaka,saknar balkonghäng,förkröken och alla drinkar och solen verkligen. gjorde även min tredje tatuering. efter blev det mycket jobb och ännu mer fester.
augusti har också bestått utav fest,krogen,chillkvällar och jobb,verkligen inget speciellt men har verkligen haft bästa sommaren med bästa personerna.
vill tacka alla gamla och nya vänner för denna sommar,den har varit över mina förväntningar och ångrar inte en enda sekund!! ♥

i'm baaack!!

tjeeeenare!!! är tillbaka här på blogg.se nu efter ett tag på for.me och efter en paus. ska göra ett inlägg senare ikväll om sommaren så vi hörs då:)