the hills

stockholm var helt okej,åt på tacobar som var höjdpunkten;) hann komma hem och vända i dörren då jag åkte in till wilma och sen till donken,vi träffade eddwin hannes och porath ett tag och sen moa. var på ica och bara pratade. moa följde med hem och nu har vi kollat ph. ska strax sova då jag är suuuuper trött.

saknar handbollen

blev att jag åkte in till moa och ninell igår kväll och var med dom. kom hem lite efter 12 inatt och idag var de skola som vanligt,ganska ovärd dag men de gick okej haha. har ätit och duschat sen jag kom hem och ska ta 18.10 bussen till örebro för att handla lite gott tills bussresan imorgon och sedan sova hos jenny. stockholm med estet 1&2orna och vår klass,blir nog bra.
 

13.18

hade en jättebra kväll hos kevin med hans släkt och vänner,somnade vid 7 på morgonen och vaknade halv 3. var med filip anton och moa resten av dagen. åt på donken och spelade fifa hemma hos anton,sov hos moa och imorse var de ba att ta sig till skolan. e så jävla trött sliten sjuk vet inte vad,ska sova när jag kommer hem.